S a C u c a d e S a M o l a|M ú s i c a|P i r o t è c n i a|P r e m s a|F o t o s|V i d e o s|L i n k s
 
 
 

Presentació:

  El grup solleric Esclatabutzes es va crear l’any 1996 i des de llavors fa possible la celebració cada any de la Gran Nit del Foc de les festes de Sant Bartomeu a la Vall. Fins ara aquest espectacle ha estat tot un èxit, essent dels espectacles més seguits i esperat de totes les festes.

     Tots els components del grup son amateurs i amb la voluntat de tots es prepara la part d’escenografia i de pirotècnia durant gran part de l’estiu. A més, s’aconsegueixen alguns ingressos amb la venda de camisetes els dissabtes previs al correfoc.

  L’espectacularitat està garantida amb l’escenificació i la gran descàrrega de foc posterior ja que cada any intentam innovar nous espectacles, instruments i invents, així com noves peces de percussió.

  En acabar el foc es celebra el ja tradicional Correaigua on hi col•laboren els Bombers sense Fronteres i on tots els participants que ho desitgen es remullen després d’una nit ben calenta.

Un dissabte dematí a plaça     Foto:Arxiu

  Però la tasca cultural dels Esclatabutzes no s’acaba aquí ni molt menys. Cada mes de Gener els nostres dimonis participen en l’encesa del foc de Sant Antoni de plaça i, a més, el grup va reactivar la sortida al carrer dels "Caparrots", una part de la cultura sollerica que s’havia quedat a la penombra durant anys.

Reis
Espectacular moment de la cavalcada 2008 a Sóller     Foto:Jaume Deya

  Recentment el grup ha pres part en l’organització de la Cavalcada dels Reis Mags de Sóller on varis membres de l’associació hi participen i reparteixen carbó i dolços a tots els assistents.


 
 
 

Hem rebut un total de visites

 
 
 
  Pitja per veure els cartells:

Mira el curtmetratge Benvinguts:

 
El Temps al nostre poble:

 

 
Envia'ns els teus suggeriments o consultes!


 
 
Pàgina web patrocinada per joon.es

Optimitzat per I.Explorer

Contacta amb el webmaster

Webmaster

 
 

BOMBERS SENSE FRONTERES

"Molta gent petita, en països petits, fent coses petites poden canviar el món. Proverbi africà."

 
 Donatius: Unicaja 2103 2089 12 003000058

 Contacte: info@bomberos-sin-fronteras.es

 Plana web: http://www.bomberos-sin-fronteras.es/

   Amb caràcter anònim i voluntari, els membres de la O.N.G.D. no cerquen protagonisme amb la seva actuació, ni pretenen obtenir beneficis econòmics o professionals. Controlen el risc dels projectes que es realitzen a altres països i tenen un compromís fins al final una vegada acceptada a missió. Els fons de la O.N.G.D. s'utilitzen exclusivament per a aquest fi. Moltes gracies per la vostra col·laboració.

 
 

Subscriu-te al
nostre canal
Fes-te amic nostre Deixa'ns un twittCopyright @ 2008