Correfoc Sant Bartomeu 2014

Category: General Comments: No comments

Fúria de Titans

Any 2014, mar Mediterrània, latitud 39º, 35’ longitud, superfície 213, 55 km2, Mallorca.

L’illa de Mallorca és arrasada per una gran força, un tità de l’obscuritat i del mutisme. Per allà on passa deixa sembrada la llavor de l’òbit i del decés. Els pocs supervivents expliquen que dels seus exèrcits destaca una esgarrifosa i ferotge bèstia que compleix totes les ordres del seu amo i senyor. El tità, pujat a l’esquena del monstre, en controla tots els moviments.

Una vegada arribat el mes d’agost, tota l’illa de Mallorca estava conquerida i destruïda exceptuant una vall: la vall de Sóller.

Els ciutadans d’aquesta vall estaven terroritzats i preocupats des que han vist o del que els han contat i, per això, convoquen les seves úniques deesses… les seves divinitats. Ells saben que poden se a qualsevol lloc: dins els carrerons, per les teulades o amagats a les canonades. Saben, també que posseeixen un tità tan sobrenatural com el més gran dels titans.

Aconseguiran evitar que ocupin i arrasin la vall? Deixaran que s’apoderin de tot?

Dia 24 d’agost s’acaba el termini i és veurà el desenllaç.

Fúria de Titans

Etiquetes:  ,

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.