Esclatabutzes

Comments: No comments

IMG_1743

El grup solleric Esclatabutzes es va crear l’any 1996 i des de llavors fa possible la celebració cada any de la Gran Nit del Foc de les festes de Sant Bartomeu a la Vall. Fins ara aquest espectacle ha estat tot un èxit, essent dels espectacles més seguits i esperat de totes les festes.

Tots els components del grup son amateurs i amb la voluntat de tots es prepara la part d’escenografia i de pirotècnia durant gran part de l’estiu. A més, s’aconsegueixen alguns ingressos amb la venda de camisetes els dissabtes previs al correfoc.

L’espectacularitat està garantida amb l’escenificació i la gran descàrrega de foc posterior ja que cada any intentam innovar nous espectacles, instruments i invents, així com noves peces de percussió.

En acabar el foc es celebra el ja tradicional Correaigua on hi col•laboren els Bombers sense Fronteres i on tots els participants que ho desitgen es remullen després d’una nit ben calenta.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.